Praktijk voor mondzorg Veerpoortwal
Uw tandarts in Doesburg

Behandelingen.


Op deze pagina geven wij u een indruk van de behandelingen die mogelijk zijn bij ons in de praktijk. Wanneer behandelingen onze competenties overschrijden beschikken wij over een verwijs relatie met diverse specialismen.  Regelmatig gebruiken wij bij onze uitleg  folder materiaal van het  Ivoren Kruis, onder aan deze pagina vindt u een link naar de FOLDER IVOREN KRUIS.

Controles tandheelkunde:  de jaarlijkse controles  bij de tandarts. Een inschatting van uw mondgezondheid en bepaling van de strategie voor de toekomst. 

Mondhygiëne: de monhygiënist en de preventie assistent spelen hier een cruciale rol. Adviezen en behandelingen om het tandbederf tegen te gaan en het tandvlees gezond te houden.

Kroon en brugwerk:  bij tand vervangende constructies zoals kronen, bruggen en etsbruggen(tandweefsel besparende techniek) gaat onze voorkeur uit naar het in Nederland vervaardigde product. Wij werken met verschillende tandtechnische laboratoria samen en maken u de kosten altijd inzichtelijk met een aparte technieknota

Implantologie: de implantologie kenmerkt zich door het plaatsen van implantaten(kunst wortel) en het vervaardigen van de structuren hierop. Hierbij kan het gaan over een kroon , brug of prothese(deel prothese).

Klikprothese: wanneer de houvast van een prothese niet meer goed  genoeg functioneert kan gekozen worden voor een klikprothese.( prothese op implantaten).  Van de aanvraag tot het plaatsen van de prothese wordt u hiervoor bij ons begeleid. U heeft hiervoor geen verwijzing nodig

Prothetiek:  uitneembare protheses(deel)  en frames kunnen worden. vervaardigd in de praktijk. Wanneer verregaande eisen gesteld worden aan de esthetiek en het draagcomfort kunnen wij ook hoogwaardige techniek werkstukken aanbieden.  Hierbij moet u denken aan oplossingen op telescopen en precie verankeringen.

Parodontologie: wanneer. uw tandvlees en kaakbot betroffen is door parodontitis kun u zowel voor de initiële parodontitis behandeling en voor verdere onderhouds behandelingen bij ons terecht. 

Gebitsslijtage:  behandeling van slijtage van uw gebit. Slijtage is onderhevig aan verschillende oorzaken. Weefsel afname door excentrieke zuur inwerking(erosie), knarsen en persen(Bruxisme).  Gaat vaak gepaard met andere klachten.


 
E-mailen
Bellen
Info